NEW STEP BY STEP MAP FOR بیماری خود ایمنی

New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی

New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی

Blog Article

اختلالات خوردن (نظیر بی‌اشتهایی) می‌توانند منجر به کاهش فشار خون غیرطبیعی شوند. در بسیاری از موارد، بی‌اشتهایی باعث می‌شود که فرد رژیم غذایی محدودی داشته باشد و کالری، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را دریافت نکند.

وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.

انسولین فرایندهایی که باعث تجمع کتون در خون شما شده است را معکوس کرده و همراه دریافت مایعات و الکترولیت ها، انسولین نیز معمولا از طریق وریدی به شما تزریق خواهد شد.

برای اطلاع در مورد نحوه انجام تست کتون ادرار، مطلب «در روزهای بیماری چه کنیم؟» را مطالعه نمایید.

با این حال، آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت‌های ناشی از ویروس‌ها موثر نیستند.

گزینه‌های درمان فشار خون پایین ممکن است شامل این موارد باشند:

روغن زیتون سرشار از ویتامین‌های کا، اف، ای، دی، آ، ویتامین قابل‌حل در چربی، آنتی‌اکسیدان‌ها و کاروتونوئیدهاست. مصرف روغن زیتون می‌تواند کارایی ویتامین را در بیماران مبتلا به بیماری پیسی کنترل‌کند. رژیم غذایی روغن زیتون می‌تواند متابولیسم بدن را بالابرده، وضعیت تعادل تغذیه‌ای را برگردانده، ایمنی بدن را بهبودبخشیده و گردش خون را افزایش‌دهد که در درمان بیماری پیسی موثر است.

در صورت بروز هر یک از نشانه های اولیه قند خون بالا، حتما قند خون خود را چک کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.

بهتر است چندین بار اندازه‌گیری را با این دستگاه‌ها انجام دهید تا ببینید که آیا مشکل ادامه دارد یا خیر.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیازی ندارند که بیش از حد از انسولین استفاده کنند.. در واقع حساسیت به انسولین، بر خلاف تولید انسولین، مشکل اصلی افراد مبتلا به نوع ۲ است. بنابراین این داروها بر کاهش قند خون و بهبود جذب گلوکز تمرکز دارند.

اگر علائم فشار خون پایین همچون ادرار بیش از حد، تب، خستگی یا هر علائم جدی دیگری داشتید که به مدت طولانی ادامه داشت و برطرف درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس نشد، مراجعه به پزشک ضروری است.

با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. از‌این‌رو برای انتشار

سیستم عصبی: سیستم عصبی مسئول کنترل فشار خون و ضربان قلب است.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page